Over De Kruijk Beveiliging IJsselstein.

Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de beveiliging business, en dan wel te verstaan de installatie kant van de beveiliging branche. Denk daarbij aan de installatie van alarmsystemen, bewakingscamera’s en product beveiliging voor de retail. Dit doe ik voor de particuliere en MKB klanten.

Van het begin af aan is het alarmsysteem merk Jablotron de rotsvaste peiler in onze beveiliging oplossingen. Dit Tsjechische merk ontwikkeld al ruim 30 jaar hoogwaardige alarminstallaties en was een pionier op het gebied van draadloos beveiligen. Verder zijn we ook bedreven in de merken Hikvision UniView Ajax systems en Dahua en volgen we natuurlijk de nieuwe ontwikkelingen op beveiligingsgebied.

Erik de Kruijk (Installateur en advies) info@dkbeveiliging.nl

Esther (advies en marketing) esther@dkbeveiliging.nl

Richard (boekhouding facturering) richard@dkbeveiliging.nl

Arjan (brandbeveiliging expert) arjan@dkbeveiliging.nl

Michael (justitie defensie expert) michael@dkbeveiliging.nl

Ruim 20 jaar ervaring en trouwe klanten.

In de ruim 20 jaar hebben we een flink klantenbestand opgebouwd. Klanten blijven ons ook erg trouw bij een verhuizing gaan onze diensten en producten vaak mee naar de nieuwe woning. Ook worden we regelmatig weer ingeschakeld om de woningen van de kinderen, ouders en vrienden van onze vaste klanten te beveiligen.

Het grootste deel van onze klanten hebben wij dus van aanbevelingen gekregen. En dat vertrouwen waarderen we dan ook enorm. Want als het om veiligheid gaat is vertrouwen het belangrijkste aspect. Laat een review achter over de Kruijk beveiliging op Google.

Hoe en waar gaan wij te werk.

Ons werkgebied is geheel Nederland echter de meeste van onze klanten bevinden zich in een straal van 100 km om IJsselstein. Onze werkwijze naar optimaal beveiligen bestaat uit 5 stappen, de potentiële klant oriënteert zich op het internet en onze website. Dan komt vaak de behoefte naar een advies van de expert.

We plannen dan een adviesbezoek in bij u op locatie of bij ons in IJsselstein. Samen bekijken we dan de beste opstelling van een systeem en hoe we deze het best kunnen configureren. Dan maken we een passende en heldere offerte voor, u bestudeerd de offerte en heeft misschien nog een aanpassing.

Bevalt onze aanbieding u dan plannen we een montage / installatie afspraak in. En de montage wordt ook door de adviseur gedaan. Dat is wel zo handig dan is het gelijk duidelijk wat waar en hoe. Bekijkt u eens ons 5 stappenplan. Op de pagina wat vinden onze klanten staan klant verhalen en ervaringen.

Bij ons geen abonnementen en maandelijkse kosten.

Onze alarmsystemen en camerabewaking zijn zonder enige vorm van een abonnement. Dus geen kosten voor een meldkamer aansluiting cloud opslag huurkoop of onderhoudscontract. De eenmalige uitgaven om uw security probleem op te lossen voelt u dus maar 1x in uw portemonnee plaats van elke maand. De enige variabele kosten zijn het 2 jaarlijkse onderhoud van uw alarmsysteem. Bekijk ook onze Actie aanbieding eens.

Uw huis of bedrijf beveiligen hoe pakt u dat aan.

Benieuwd naar onze oplossingen, vul vrijblijvend dit formulier in.

    Bedien uw Jablotron alarmsysteem eenvoudig,