Jablotron alarmsysteem laten installeren.

Bij de Kruijk Beveiliging bent u aan het juiste adres voor een professioneel alarmsysteem van het merk Jablotron. Wij installeren deze alarmsystemen al meer dan 13 jaar inmiddels. We kennen deze alarmsystemen dan ook als onze broekzak. De praktijkervaring die we met Jablotron hebben opgebouwd is dan ook goud waard. En belangrijk Jablotron is dus geen nieuwkomer zij hebben een goed distributie netwerk en geven trainingen aan installateurs.

Inmiddels is het Jablotron 100 alarmsysteem in veel variaties leverbaar het type Oasis is daarmee inmiddels wel vervangen. En natuurlijk zijn deze allemaal voorzien van de handige gratis app. En het gratis versturen van alarm sms berichten is ook erg handig.

Gebruiksvriendelijk.

Een Jablotron alarmsysteem is erg gebruiksvriendelijk, dit is vaak een van de eerste vragen over het alarmsysteem. Het alarmsysteem is op verschillende manieren te bedienen. Dat kan via het bedieningspaneel afstandsbediening en de app. U kunt dan het systeem met de pincode of de sleutelhanger tag autoriseren.

Het alarmsysteem is in meerdere secties te verdelen en elke sectie is weer in 2 delen in te schakelen (thuis en uit huis stand) In de praktijk heeft de woning 1 sectie die we in thuis en uit huis kunnen schakelen. Het is dan mogelijk om bijvoorbeeld een beweging sensor op de overloop in de nacht als u thuis bent uit te laten.

Stel dat u een berging of schuur heeft die u ook wil beveiligen. Dan kan dat met een 2e sectie u kunt dan geheel los van het huis alarm de berging of schuur beveiligen. We kunnen aan het Jablotron bedieningspaneel namelijk extra knoppen toevoegen.

Jablotron sectie knoppen

 

 

 

Bekijk deze Jablotron video`s eens, hier kunt u zien hoe we het alarmsysteem in thuis stand (oranje led) en uit huis stand (rode led) zetten. Hiervoor gebruiken we als voorbeeld de pincode en een sleutelhanger tag.

MyJablotron app voor IOS en Android.

Geen modern alarmsysteem kan meer zonder een app natuurlijk heeft Jablotron er ook een. Om de app te kunnen laten functioneren moet het alarmsysteem zijn aangesloten op het internet. Elke Jablotron centrale is voorzien van een internet aansluiting LAN (kabel aansluiting)

Wat kunt u allemaal met deze MyJablotron app:

 • Op afstand uw alarmsysteem aan en uit zetten.
 • Berichten ontvangen van een alarm sabotage technische meldingen of een ingestelde melding.
 • De actuele status en de historie bekijken.
 • Live camerabeelden belijken van de aangesloten verificatie camera`s of foto sensor.
 • Andere gebruikers aanmelden voor gebruik van de app.
 • Pincodes van het alarmsysteem aanpassen.
 • Aangesloten relais schakelingen bedienen bijvoorbeeld op afstand openen van uw garagedeur.

Er zijn dus tal van mogelijkheden die in de toekomst alleen maar uitgebreid zullen worden. Maar stel dat u nu helemaal geen gebruik wil maken van een app. Dan kan dat ook gewoon wanneer het alarmsysteem is uitgerust met een simkaart. U ontvangt dan bij een alarm een telefoonoproep en een sms bericht.

Het is ook mogelijk om op de website jablonet.net in te loggen. U kunt dan via uw pc ook het alarmsysteem bedienen met de zelfde functies als de app. Voor ons als installateur is er ook een installateurs portaal we kunnen de technische status van uw Jablotron volgen. En indien noodzakelijk kunnen we voor u op afstand technische service verlenen.

Bekijkt u de onderstaande informatie video`s van de Jablotron app eens.

Jablotron centrale varianten.

Een Jablotron centrale is er grofweg in 3 varianten. Het verschil in centrales kan zijn het aantal zones, alarm communicatie, en het fysieke formaat van de centrale. We zullen de belangrijkste verschillen voor u op een rijtje zetten.

Basic centrale JA100KR:

 • Deze heeft de mogelijkheid om maximaal 32 bekabelde of draadloze onderdelen aan te sluiten.
 • Het systeem kan maximaal in 4 secties verdeeld worden.
 • Er kunnen maximaal 32 verschillende gebruikerscodes in het systeem gezet worden.
 • Als bedieningspaneel kunnen er alleen de draadloze JA150E en bekabelde JA110E aangesloten worden. Dus niet het bedieningspaneel waarop de extra sectieknoppen geplaatst kunnen worden.
 • Deze Jablotron centrale heeft maximaal 4 relais schakeling mogelijkheden.
 • Standaard heeft deze centrale een LAN communicatie module als optie is er een GSM communicatie te installeren.

Bedenk dat deze centrale al meer dan voldoende mogelijkheden heeft voor 95% van de woningen die we beveiligen.

Jablotron JA100KR centrale Jablotron JA150E bedieningspaneel

Standaard centrale JA103KR:

 • Deze centrale kan maximaal 50 draadloze of bekabelde onderdelen bevatten.
 • We kunnen maximaal 50 verschillende gebruikerscodes aanmaken.
 • Het systeem is in 8 secties te verdelen.
 • Er kunnen maximaal 32 relais schakelingen bediend worden met deze centrale.
 • Standaard heeft deze centrale een LAN internet aansluiting.
 • Voor dit systeem is een bedieningspaneel met segmenten geschikt zoals JA154E en JA114E
 • Als optie kan deze centrale worden voorzien van een 4G LTE GSM communicatie module.
Jablotron alarmsysteem bij De Kruijk Beveiliging

Grote centrale JA106KR

Dezeze centrale is vooral interessant als we met bekabelde onderdelen werken. Door het grotere formaat is er meer ruimte voor bekabeling en modules. Maar belangrijker nog in deze Jablotron centrale past een grotere back-up accu. Zo kan de noodstroom voorziening langer op peil blijven.

 • Deze grote centrale kan maximaal 120 draadloze of bekabelde onderdelen aan.
 • Het is mogelijk om maarliefst 300 verschillende gebruikers codes in de centrale te programmeren.
 • Het systeem is te splitsen in 15 verschillende secties.
 • Voor relais aansluitingen zijn er 32 aansluitingen beschikbaar.
 • Er is ruimte voor een 7Ah of een 18Ah back-up accu.
 • Standaard heeft deze Jablotron centrale een GSM en LAN communicatie.
 • De afmetingen van de centrale zijn 357 x 297 x 105

ja106kr

Draadloos en bekabeld alarmsysteem.

Alle bekabelde onderdelen van het Jablotron 100 alarmsysteem werken volgens het digitale BUS principe. Hiervoor is 4 ader kabel noodzakelijk een paar voeding en een paar communicatie. Het is dus mogelijk om op een kabel meerdere onderdelen aan te sluiten. Dit heeft natuurlijk grote voordelen bij het aanleggen van bekabeling.

Stel dat we 1 kabel naar een verdieping in een pand aanleggen dan kunnen we van daaruit alle onderdelen aansluiten voor deze verdieping. Of we kunnen een kabel aanleggen als ringleiding en daar vanaf alle onderdelen aansluiten. Kortom er hoef dus geen kabel per onderdeel meet tot in de centrale aangelegd te worden.

Draadloze onderdelen werken op de 868Mhz frequentie de communicatie is versleuteld en het storen van de zender is ook beveiligd. In bestaande woningen maken we het vaakst gebruik van draadloze onderdelen. We kunnen in het Jablotron alarmsysteem ook draadloos en bekabeld combineren.

De batterijen van draadloze onderdelen gaan ongeveer 2 tot 4 jaar mee. We hoeven dus niet 2x per jaar batterijen te vervangen en het systeem geeft zelf aan welke batterijen leeg beginnen te raken.

Het voordeel van draadloze sensoren is natuurlijk niet alleen dat het gewoon netjes te monteren is. Maar ook het feit dat het alarmsysteem kan mee veranderen met uw interieur. Stel dat u gordijnen wil ophangen op de plaats van een bewegingsdetector dan kunnen we deze gewoon verplaatsen.

Jablotron camera.

Voor het Jablotron alarmsysteem zijn er ook verificatie camera`s beschikbaar. Bij een alarm of tijdens het in en uitschakelen wordt er dan een korte video clip opgenomen. Van 30 seconden voor na een alarm. Deze kunt u dan via de app terug kijken, de video`s worden 1 dag gratis bewaard. U kunt de bewaartijd uitbreiden met een abonnement. Een gemaakte videoclip kunt u ook downloaden op uw telefoon. Tevens is het mogelijk om op elk moment via de app live mee te kijken.

Deze camera`s zijn helaas niet draadloos en hebben ook geen WiFi ze zijn middels een utp kabel verbonden met uw modem. Met een POE voeding is het ook mogelijk om de voeding van de camera via de utp kabel te laten verlopen.

Uw privacy is gewaarborgd de camerabeelden worden versleuteld over het internet verzonden. Alleen u kun via de app de service technicus tijdelijk toegang geven tot de camera. Bijvoorbeeld voor onderhoud werkzaamheden.

Er is een Jablotron camera voor binnen (dome model) en er is er een camera die voor buiten geschikt is.

 

Jablotron camera jablotron buiten camera

Beide camera`s zijn voorzien van nachtzicht infrarood verlichting en hebben een resolutie van 2 megapixel full HD 1080p. De domecamera heeft een brede kijkhoek van 115° De buiten camera heeft een kijkhoek van 90°

Foto bewegingsdetector.

Er is ook een Jablotron foto bewegingsdetector beschikbaar deze maakt bij een alarmdetectie een foto en stuurt ook deze door naar uw telefoon. Deze detector is wel helemaal draadloos leverbaar. Ook deze sensor is als verificatie methode bedoeld. De foto wordt in lage kwaliteit snel naar uw telefoon verzonden. Later kunt u via de app een HD kwaliteit opvragen.

Deze detector is voorzien van een kleuren fotocamera met een kijkhoek van 90° en voorzien van een flitser. Hieronder ziet u het resultaat van een foto gemaakt met de foto bewegingsdetector.

jablotron fotodetector foto detector foto

Jablotron alarmsensoren.

Er zijn veel verschillende type alarmsensoren leverbaar voor het Jablotron alarmsysteem. Dit zijn niet alleen sensoren die een inbraak detecteren. Er zijn ook rook gas en lekkage sensoren leverbaar. Vrijwel alle sensoren zijn er in bekabelde uitvoering en in een draadloze uitvoering leverbaar.

Beschikbare Jablotron alarmsensoren:

 • Bewegingsdetector standaard infrarood  detectie PIR
 • Plafond bewegingsdetector PIR
 • Bewegingsdetector met infrarood en radar detectie.
 • Huisdier vriendelijke duo beweging sensor.
 • Gecombineerde glasbreukdetector en bewegingsdetector.
 • Bewegingsdetectoren geschikt voor buiten gebruik.
 • Kleine opbouwmagneetcontacten.
 • Inbouw magneetcontacten.
 • Glasbreuk detectoren.
 • Rook / hitte detectoren.
 • CO koolmonoxide sensor.
 • Temperatuur sensor.
 • Tril en tilt detectie sensoren.
 • Lekkage detectoren.

Jablotron catalogus.

Ook uw huis professioneel laten beveiligen met een Jablotron alarmsysteem? Vraag ons om een deskundig advies en een offerte.

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen of bel 030 688 77 89 een email sturen kan naar info@dkbeveiliging.nl  Captcha

  captcha