Opzoek naar een alarmsysteem bij u in IJsselstein? Wij helpen u daar graag bij.

Bij de aanschaf van een alarmsysteem is het niet onverstandig om de installateur bij u in de buurt te zoeken. Service is dan altijd dichtbij en misschien zelfs wel om de hoek en dat is wel zo verstandig als het om beveiligen gaat.

De Kruijk Beveiliging uit IJsselstein uw betrouwbare leverancier en installateur van alarmsystemen en camerasystemen voor de particulier en het MKB We hebben al heel wat woningen in IJsselstein voorzien van een alarmsysteem of camerasysteem.

Alarmsysteem IJsselstein zonder abonnementen en huurkoop.

Onze alarmsystemen prima zonder een meldkamer abonnement u heeft hier dus geen maandelijkse kosten aan. De alarmmeldingen gaan direct vanuit het alarmsysteem naar een of meerdere telefoonnummers. En u kunt uw alarmsysteem natuurlijk ook op afstand bedienen en beheren via de app. Ook voor onze camerasystemen zijn er geen opname abonnementen nodig. Bekijk de pagina alarmsysteem zonder abonnement eens.

Installatie van het alarmsysteem kan draadloos en bekabeld zijn er hoeft dus geen zichtbare bekabeling aangelegd te worden. Wel zo netjes als het gaat om het beveiligen van uw huis in IJsselstein. Dus geen zichtbare bekabeling of kabelgootjes.

Betrouwbaar alarmsysteem.

Een betrouwbaar alarmsysteem is voorzien van een KIWA of incert keurmerk de alarmsystemen die wij verkopen zijn alle voorzien van deze keurmerken. Betrouwbaarheid is natuurlijk een belangrijk aspect voor u als eindgebruiker en ons als installateur.

Vanzelfsprekend is het van groot belang dat uw alarmsysteem met de juiste kennis wordt geïnstalleerd bij De Kruijk Beveiliging IJsselstein kunt u daarvan op aan. Wij hebben ruime ervaring en kennis om uw woning of bedrijfspand te beveiligen.

Met ons alarmsysteem bent u niet alleen beveiligd tegen een inbraak maar ook tegen een brand, gaslek of water lekkage er zijn diverse alarmsensoren beschikbaar die deze gevaren kunnen detecteren. Ook weer draadloos en bekabeld.

Alarmsysteem met verificatie camera.

Tevens is er de mogelijkheid om camera`s te integreren in het alarmsysteem bij een alarmmelding kunt u dan direct live mee kijken. Dit is een perfecte verificatie methode. Zo ziet u direct wat er loos is en de camerabeelden kunnen online opgeslagen worden.

Offerte en advies aanvragen.

Wij maken graag een offerte voor u neem vrijblijvend contact met ons op en woon binnenkort ook veiliger. We kunnen op basis van uw omschrijving een offerte maken.

Maar we kunnen ook een advies / offerte bezoek bij u op locatie in IJsselstein inplannen dan bekijken we samen met u de mogelijkheden en maken we op basis van de indeling van uw woning en uw wensen een offerte. Bel 030 688 77 89 of stuur een email naar info@dkbeveiliging.nl of vul het formulier op deze pagina in om in contact met ons te komen.

Alarmsysteem of camerasysteem kopen bij De Kruijk Beveiliging IJsselstein.

.

Snel advies aanvragen? Vul het formulier in.

    De Kruijk Beveiliging