Home » De juiste beveiligingsoplossing.

Opzoek naar een beveiligingsoplossing?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een passen beveiligingsoplossing we kunnen u ontzorgen. Met onze alarmsystemen en camerasystemen hebben we voor u de juiste beveiligingsoplossing in huis. Beveiligen is natuurlijk maatwerk graag bepalen we met u welke oplossing de juiste is. Vaak komt de vraag voorbij gaan we voor een alarmsysteem of camerasysteem…

Een beveiligingsoplossing met een alarmsysteem of camerasysteem.

Een alarmsysteem is een actieve beveiligingsmaatregel bij een inbraakdetectie zal de sirene klinken en er een alarmmelding uit gaan naar de geselecteerde gebruikers van het alarmsysteem. Bij detectie van onraad door een camerasysteem kan er soms ook een bericht verzonden naar de gebruikers van het camerasysteem, maar meestal is het een kwestie van achteraf terugkijken wat er loos is geweest. Een camerasysteem is een passieve beveiligingsmaatregel. Als u een keuze moet maken tussen een alarminstallatie en een bewakingscamera dan adviseren we een alarminstallatie. Een combinatie van een alarmsysteem en camerasysteem is vaak de beste optie. Bij een alarmmelding kunt u direct live meekijken via het camerasysteem. En zo vaststellen wat er gaande is.

Vraag ons om een advies en offerte.

Benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn bij het oplossen van uw beveiligingsprobleem… We kunnen samen met u een plan van aanpak maken. Na het bepalen van de juiste aanpak kunnen we voor u een passende offerte maken. Met daarin de juiste producten diensten en service. De perfecte beveiligingsoplossing bij De Kruijk Beveiliging. Behoefte aan een persoonlijk advies gesprek gekregen? Stuur ons een email met de omschrijving van uw beveiligingsprobleem of maak een bel afspraak bel 030 688 77 89 of email info@dkbeveiliging.nl Of vul ons offerte formulier in.

Al 20 jaar ervaring in beveiligingsoplossingen.

De Kruijk Beveiliging is inmiddels al weer ruim 20 jaar bedreven in het bieden van de juiste beveiligingsoplossing. Of het nu gaat om uw woning winkel bedrijfspand of uw buitenterrein. Wij bieden een reeks aan betrouwbare beveiligingsproducten aan. De rotsvaste peiler hierin is het merk Jablotron.

Vraag een offerte aan!

Uw huis of bedrijf beveiligen hoe pakt u dat aan.
Altijd de juiste beveiligingsoplossing bij De Kruijk Beveiliging.