Jablotron alarmsysteem met app

Indien u gebruikmaakt van de Jablotron alarmsystemen van De Kruijk Beveiliging, dan krijgt u van ons ook een applicatie geleverd voor uw smartphone. De applicatie is beschikbaar voor een iOS, en Android smartphone. Via de applicatie kunt u altijd de actuele status bekijken van uw alarmsysteem. Ook als er een melding voor u openstaat, is dit zichtbaar in de applicatie. Natuurlijk kunt uw uw Jablotron alarmsysteem ook op afstand bedienen met de app. Mede hierom leveren wij uw alarmsysteem zonder meldkamer aansluiting de berichtgeving van het alarmsysteem gaat direct naar een of meer telefoonnummers. De informatie die u ontvangt is gedetailleerd u ziet precies waar het alarm is ontstaan en het verloop van het alarm.

Jablotron beveiligsystemen

De Kruijk Beveiliging werkt op het gebied van alarmsystemen voornamelijk met het merk Jablotron. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dit één van de beste merken op het gebied van inbraakbeveiliging is van dit moment. Een Jablotron alarmsysteem detecteert niet alleen een inbraak maar ook brand rook gas en water lekkage. Wij installeren al ruim 13 jaar Jablotron alarmsystemen en zijn ook gecertificeerd Jablotron installateur.

Voordelen van Jablotron

Het grote voordeel van het Jablotron systeem is dat deze al ruim 20 jaar op de markt zijn. Het is dus geen nieuwkomer waarvan we maar moeten afwachten of we over 5 jaar nog onderdelen kunnen bestellen. Wij raden onze klanten over het algemeen het ‘Jablotron 100’ model aan, dit is een 868Mhz draadloos of bekabeld alarmsysteem.  Een eerder alarmsysteem van Jablotron, is de Jablotron Oasis, deze is al veel verkocht en heeft een bewezen betrouwbaarheid. Bekijk meer Jablotron informatie op onze VeiligHuis website.

Huis alarmsysteem.

Dit is echt een goed alarmsysteem om uw huis te beveiligen er zijn veel type alarmsensoren beschikbaar draadloos en bekabeld. De sensoren zien er ook nog eens mooi uit en verstoren uw interieur niet. De bediening van het Jablotron alarmsysteem is zeer gebruiksvriendelijk in en uitschakelen kan met een pincode, rfid tag sleutelhanger, afstandsbediening en de app

Offerte aanvragen.

Bent u opzoek naar een Jablotron alarmsysteem voor uw huis of bedrijf wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Indien gewenst kunnen we bij u op locatie een advies gegeven. Beveiligen is immers maatwerk goed beveiligen begint met het juiste advies. We kunnen natuurlijk ook een prijsvoorstel op basis van uw informatie maken. Belt u 030 688 77 89 voor advies of vul het contactformulier online in en omschrijf uw aanvraag.