Alarmsysteem Utrecht.

Bent u opzoek naar een alarmsysteem bij u in de regio Utrecht? Bij de aanschaf van een alarmsysteem is het niet onverstandig om de installateur bij u in de regio te zoeken. Service is dan altijd dichtbij en dat is wel zo verstandig als het om beveiligen gaat. En Utrecht is bij ons om de hoek uw alarminstallatie Utrecht en camerasysteem uit IJsselstein.

De Kruijk Beveiliging uit IJsselstein uw betrouwbare leverancier en installateur van alarmsystemen en camerasystemen voor de particulier en het MKB

Alarmsysteem Utrecht zonder meldkamer.

Ons alarmsysteem werkt prima zonder een meldkamer abonnement u heeft hier dus geen maandelijkse kosten aan. De alarmmeldingen gaan direct vanuit het alarmsysteem naar een of meerdere telefoonnummers. En u kunt uw alarmsysteem natuurlijk ook op afstand bedienen en beheren via de app. Er zijn ook mogelijkheden om het alarmsysteem te integreren in uw home automation systeem.

Installatie van het alarmsysteem kan draadloos en bekabeld zijn er hoeft dus geen zichtbare bekabeling aangelegd te worden. Wel zo netjes als het gaat om het beveiligen van uw huis.

Betrouwbaar alarmsysteem bij u in Utrecht.

Een betrouwbaar alarmsysteem is voorzien van een KIWA of incert keurmerk de alarmsystemen die wij verkopen zijn alle voorzien van deze keurmerken. Betrouwbaarheid is natuurlijk een belangrijk aspect voor u als eindgebruiker en ons als installateur.

Vanzelfsprekend is het van groot belang dat uw alarmsysteem met de juiste kennis wordt geïnstalleerd bij De Kruijk Beveiliging kunt u daarvan op aan. Wij hebben de ervaring en kennis om uw woning of bedrijfspand te beveiligen.

Met ons alarmsysteem bent u niet alleen beveiligd tegen een inbraak maar ook tegen brand een gaslek of water lekkage er zijn diverse alarmsensoren beschikbaar die deze gevaren kunnen detecteren.

Alarmsysteem met camera.

Tevens is er de mogelijkheid om camera`s te integreren in het alarmsysteem bij een alarmmelding kunt u dan direct live mee kijken. Dit is een perfecte verificatie methode.

Offerte aanvragen.

Wij maken graag een offerte voor u neem vrijblijvend contact met ons op en woon binnenkort ook veiliger. We kunnen op basis van uw omschrijving een offerte maken.

Maar we kunnen ook een advies / offerte bezoek bij u op locatie inplannen dan bekijken we samen met u de mogelijkheden en maken we op basis van de indeling van uw pand en uw wensen een offerte. Bel 030 688 77 89 of stuur een email naar info@dkbeveiliging.nl of vul het formulier op deze pagina in om in contact met ons te komen.

Alarmsysteem Utrecht bij De Kruijk Beveiliging.

 

Jablotron alarmsysteem aanbieding

Advies? Bel ons 030 688 77 89

Of vul het formulier in.