Home » Ajax alarmsysteem

Ajax alarmsysteem.

Bent u opzoek naar een alarmsysteem om uw huis te beveiligen tegen inbraak? Misschien is dit alarmsysteem wel de oplossing voor u dit Ajax alarmsysteem is volledig draadloos en uit te breiden tot maar liefst 100 alarmsensoren. We kunnen dit alarmsysteem dus aanpassen aan de indeling van uw woning. En alle componenten zijn in wit en zwart leverbaar..

Beweging alarmsensoren.

Er zijn veel verschillende alarmsensoren beschikbaar voor dit alarmsysteem. Deze zijn alle draadloos en leverbaar in een witte en zwarte uitvoering en voor binnen en buiten.

Een standaard beweging sensor PIR passief infrarood detector is standaard huisdier vriendelijk. Huisdieren tot 20kg tot een hoogte van 50cm van de vloer blijven vrij van detectie. Dan is er een bewegingsdetector met infrarood en radar detectie ook weer huisdier vriendelijk. Er is ook een bewegingsdetector leverbaar met een ingebouwde glasbreuk detector een mooie 2 in 1 oplossing. Een bewegingsdetector met ingebouwde fotocamera is ook beschikbaar.

Een Ajax alarmsysteem is ook uit te rusten met buiten beweging sensoren zo detecteert u de inbreker al buiten in de tuin. Er is ook een gordijn lens detector leverbaar welke u buiten bij een raamkozijn kunt plaatsen zo is er een beveiligde zone vlak voor de raamkozijnen.

Deur raam sensoren.

Deze sensoren detecteren het openen van een deur of raam. Er zijn 2 modellen beschikbaar een standaard met een extra aansluiting voor een bekabeld magneetcontact. En een magneetcontact met als extra een ingebouwde trildetectie en tilt sensor.

Rookmelders.

Natuurlijk kunnen rookmelder niet ontbreken het Ajax alarmsysteem heeft 2 modellen beschikbaar een standaard welke voorzien is van een optische rookmelder en temperatuur sensor. Sterke temperatuur schommelingen worden ook gedetecteerd. En er is een rookmelder met een ingebouwde CO koolmonoxide detector.

Glasbreuk detectie.

Glasbreuk sensoren en er weer in 2 modellen een die ingebouwd is in een beweging detector en een losse glasbreuk detector. Beide werken volgens akoestische detectie (geluid detectie) en hebben een bereik van 9 meter. De beste detectie is tegenover een raampartij.

Lekkage detectie.

Er is een lekkage detector leverbaar deze heeft 4 detectie punten de sensor kunt u op de grond plaatsen waar een lekkage mogelijk is.

Sirene.

Het Ajax alarmsysteem is natuurlijk ook te voorzien van sirene`s er is een sirene voor binnen en buiten. De buiten sirene heeft ook een led flits verlichting. En is zeker fraai genoeg om ook binnen te gebruiken.

Bediening.

U kunt uw Ajax alarmsysteem op 3 manieren bedienen. Met een bedieningspaneel met cijfertoetsen een afstandsbediening en met de gratis app. Bedieningspaneel is ook voorzien van TAG reader om zonder code in en uit te schakelen.

Ajax alarmsysteem centrale Hub.

Al deze onderdelen zijn verbonden met de centrale hub van het systeem. Deze is middels een kabel aangesloten op uw modem/router en een stopcontact. Tevens kunt u in de Ajax alarmsysteem hub een simkaart plaatsen. De GSM communicatie verloopt via het 4G LTE netwerk.

Bij een alarm krijgt u berichten via de app van het alarmsysteem en sms berichten en een telefoonoproep vanaf de simkaart. Deze berichtgeving kan naar meerdere telefoonnummers verzonden worden. U kunt het volledige Ajax alarmsysteem configureren en bedienen via de app op uw mobiele telefoon of tablet. Er is ook software beschikbaar om via een pc het alarmsysteem te kunnen configureren.

Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte en woon binnenkort ook veiliger.

Wilt u meer informatie over dit Ajax alarmsysteem en de mogelijkheden? Vul het online formulier in of bel ons op 030 688 77 89

AdviesAlarmsysteem kopen?