Alarmsysteem zonder abonnement en meldkamer aansluiting.

Een modern alarmsysteem is perfect instaat om direct alarmberichten te versturen. Dit gaat in de vorm van een sms push of telefoonoproep en naar meerdere telefoonnummers tegelijk. Dat maakt een meldkamer abonnement overbodig een meldkamer zal u namelijk ook alleen maar opbellen met de mededeling dat het alarm is geactiveerd.

Het alarmsysteem is dan voorzien van een aansluiting op uw modem en van een GSM simkaart. Deze simkaart kan een prepaid simkaart zijn. Zo is het mogelijk om alarmmeldingen te verzenden. Ook wanneer uw internet verbinding is uitgevallen ontvangt u zo nog alarmmeldingen.

Alarmverificatie via dubbele detectie of een camera.

De alarmberichten die verzonden worden omschrijven het soort alarm en de sensor benaming. Stel dat u van 2 aparte alarmsensoren een alarmmelding krijgt. Dan zal dit hoogst waarschijnlijk geen valse melding zijn er zal daadwerkelijk iemand in uw huis zijn. Het zou natuurlijk kunnen dat een van de bewoners het alarm is vergeten is uit te zetten, u krijgt dan na alarm annulering ook een melding. Zo weet u dat het alarm is uitgeschakeld door een geautoriseerde gebruiker.

Ook is het mogelijk gebruik te maken van een bewakingscamera u kunt dan simpelweg live mee kijken op uw mobiele telefoon. U kunt dan bepalen of er spraken is van een inbraak of niet. Ook zijn er beweging sensoren met een ingebouwde fotocamera bij een alarm ontvangt u dan de foto op uw telefoon.

Alarminstallatie voor €1.50 per dag aanbieding.

U heeft ze vast gezien de advertenties met de slogan beveiligd voor €1.50.- per dag. Ons alarmsysteem heeft een eenmalige aanschafprijs. We zullen een simpel rekensommetje voor u maken welke zou het voordeligst zijn.

Ons alarmsysteem compleet met 4 alarmsensoren en installatie werkzaamheden voor €899.
Aanbieding alarmsysteem voor €1.50 per dag 5 jaar lang €2737.-

Bij De Kruijk Beveiliging geen mooie verkooppraatjes.

Heeft u geen zin in mooie verkooppraatjes en de belofte dat de politie en brandweer bij u om de hoek staan te wachten tot er een alarmmelding binnenkomt. Maak dan eens een vrijblijvende advies offerte afspraak met ons dan bekijken we samen hoe we uw woning veiliger kunnen maken. Met een alarmsysteem zonder abonnement.

Bel ons op 030 688 77 89 of stuur een e-mail naar info@dkbeveiliging.nl Of vul het onderstaande formulier in.    Captcha

    captcha