Alarmsysteem kopen waar moet u zoal op letten.

Een alarmsysteem kopen voor uw huis misschien heeft u al eens een woning inbraak ervaren. Of wilt u juist een inbraak voorkomen met een alarmsysteem. Op deze webpagina willen we graag uw zoekopdracht “Alarmsysteem kopen” zo goed mogelijk beantwoorden. Wij hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring in het beveiligen van huizen en bedrijven.

Alarmsysteem kopen voor uw huis.

Een alarminstallatie voor uw huis zal met de juiste kennis samengesteld en geconfigureerd moeten worden. Rekeninghoudend met de bewoners (ook de huisdieren) en de indeling van het huis. Welke alarmsensoren moeten er toegepast worden en waar plaatsen we de alarmsensoren.

En hoe stellen we het alarmsysteem zo in dat wanneer u thuis bent, u ook het alarmsysteem kunt inschakelen. Wel zo handig wanneer het alarmsysteem ook aan kan staan in de nacht als u ligt te slapen.

Een alarmsysteem kopen is misschien wel helemaal niet zo leuk, maar soms wel noodzakelijk om de veiligheid in huis te waarborgen. Onze alarmsystemen kunnen ook brand koolmonoxide of lekkage detecteren.

Het is echt van belang dat een alarminstallatie op de juiste manier samengesteld en gemonteerd is. Want als het systeem, niet optimaal functioneert gaat u het op termijn niet meer gebruiken en dat is pas echt zonde van de investering.

Alarmsysteem kopen het mag er ook best mooi uitzien

Alarminstallatie kopen houd rekening met deze punten.

 

  • Heeft u huisdieren (honden katten) een bewegingsdetector en ja ook de huisdier vriendelijke kunnen soms toch echt uw huisdieren detecteren.
  • Deelschakeling volledige inschakeling. Een bewegingsdetector op de overloop kan bijvoorbeeld in de nachtstand uit zijn dan heeft u in huis nog bewegingsvrijheid met een ingeschakeld alarmsysteem.
  • Wel of geen meldkamer aansluiting. Deze zal u gaan opbellen als het alarmsysteem af gaat. Meestal weet u dat allang omdat het alarmsysteem dit zelf ook prima gratis voorziet.
  • Draadloos of bekabeld alarmsysteem kopen. Onze systemen kunnen draadloos en bekabeld combineren wel zo handig. En draadloze sensoren zijn echt betrouwbaar en zijn makkelijk te verplaatsen bij verandering van uw interieur.

Een alarmsysteem kopen we zouden er wel een boek over kunnen schrijven.

Maar daar heeft u vast geen trek in om dat te lezen want u wilt graag uw beveiligingsprobleem opgelost hebben. Vraag ons om een advies samen met u kunnen we de mogelijkheden bekijken.

We kunnen een afspraak plannen bij u op locatie dan kijken we naar de beste opstelling van het alarmsysteem. En kunnen wij aan de hand van onze bevindingen een passende offerte voor u maken. Het is ook mogelijk om een afspraak bij ons in IJsselstein te plannen.

Ik wil ook een VEILIG huis.

Woning beveiligen? Vraag ons een offerte.

Alarminstallatie kopen wat kost dat.

Uw huis of bedrijf beveiligen is maatwerk dus de prijs van een alarmsysteem is ook maatwerk. We kunnen u natuurlijk wel een heel aardige schatting geven. Een basisset alarmsysteem kost €999,- deze kunt u uitbreiden met extra alarmsensoren.

Neem hiervoor een gemiddeld bedrag van 75,- per sensor. In de basisset zitten al 2 sensoren een sirene en bedieningspaneel. En uiteraard ook de centrale unit en accu en simkaart en internet connectie.

Ons alarmsysteem koopt u zonder abonnementen.

Wij verkopen geen beveiligingssystemen die u elke maand weer geld gaan kosten. Zoals u bij Verisure Veenstra aanbiedingen voorbij ziet komen. Deze systemen jagen de boef dan misschien wel weg maar beroven u elke maand weer financieel.

Dus bij ons eenmalige kosten en eens per 2 jaar onderhoud. Bij ons alarmsysteem kopen zonder abonnement.

 

Alarmsysteem kopen snel en goed geregeld.. Vraag ons om een advies en offerte.

Vul simpel het formulier in of stuur een email naar info@dkbeveiliging.nl bellen kan naar 030 688 77 89 We hebben ook een 5 stappenplan voor u gemaakt.

    Uw huis of bedrijf beveiligen hoe pakt u dat aan.