Ervaringen De Kruijk Beveiliging.

Wat vinden onze klanten er eigenlijk van. Op deze pagina ervaringen kunt u een bericht achterlaten en terug lezen wat onze kanten van ons en onze producten vinden. Inmiddels zijn we al weer ruim 20 jaar bedreven in het beveiligen van woningen en bedrijven. Heeft u ook interesse in onze producten en diensten? Vraag ons om een advies en offerte.

Vraag een offerte aan!

Richard Vleuten 15-4-2021 (Levering en installatie Jablotron alarmsysteem)
Ik heb een Jablotron alarmsysteem door De Kruijk Beveiliging laten installeren in mijn woning in Vleuten. Bij ons in de wijk waren er de laatste tijd weer inbraakpogingen geweest. Het systeem bevalt goed en de aanloop naar de montage verliep soepel en volgens de afspraken die we gemaakt hadden. Ik ben tot nu toe erg tevreden over het systeem.

Armin & Roos Woerden 25-6-2021 (Onderhoud Jablotron alarmsysteem)
Wij hebben ons Jablotron Oasis alarmsysteem laten onderhouden en nakijken. Ons systeem had last van sabotage alarmen. Volgens Erik was dit een bekend probleem helaas. Nieuwe onderdelen waren er helaas niet meer we hebben toen een gebruikt onderdeel laten installeren. En dat werkt nu al weer een jaar prima. Voor onze nieuwe woning hebben we inmiddels een nieuw Jablotron systeem besteld.

Mike IJsselstein 12-8-2022 (Levering en installatie Jablotron alarmsysteem en Ring deurbel)
Onze woning laten voorzien van een alarmsysteem en deurbel camera. We zijn er erg blij mee het systeem geeft ons een veilig gevoel in de nacht en als we van huis zijn. En de Ring deurbel is ook erg handig zeker nu we thuis werken.

Jaco en Linda 1-5-2023 (Levering en installatie Hikvision camerasysteem)
Omdat onze auto op de oprit naast ons huis opengebroken was hebben wij bewaking’s camera’s laten installeren door Erik en Arjan. We hebben nu goed zicht rondom ons huis we kunnen live meekijken op onze telefoon. En zelfs meldingen ontvangen als er een persoon de oprit oploopt. Aan het systeem is een monitor gekoppeld die ons eerst onnodig leek, maar deze is toch wel handig om instellingen aan te passen. TNX heren top geregeld.

Mevrouw Pauw IJsselstein 28-5-2023 (Levering en installatie Jablotron alarmsysteem)
Na een aantal inbraken bij ons in de wijk heb ik een alarm laten aanleggen door De Kruijk Beveiliging. Het systeem is erg eenvoudig in gebruik en wanneer ik het systeem inschakel als ik thuis ben kan ik vrij door het huis bewegen. De alarminstallatie geeft mij een veilig gevoel. Als ik een vraag heb krijg ik altijd snel een duidelijk antwoord.

Henk A. Utrecht. 4-8-2023 (Levering en installatie UNV Camerasysteem)
Wij hebben ons bedrijfspand laten voorzien van bewakingscamera’s we hebben nu rondom zicht op ons terrein. Wat ook erg handig is dat we in ons kantoor een live overzicht hebben. Het laden en lossen van goederen hebben we nu perfect in beeld.

Arno Vleuten 15-2-2023 (Levering en installatie Hikvision camerasysteem)
Na een grootschalige inbraak in ons bedrijfspand hebben we een camerasysteem door Arjan en Erik laten plaatsen. Het was een flinke klus met heel wat meters kabel maar we hebben nu wel uitstekend zicht op onze goederen. Top geregeld heren binnenkort weer extra camera’s nodig voor de uitbreiding van ons pand.

De heer en Mevrouw Dekkers Zeist 16-3-2023 (Onderhoud Jablotron alarmsysteem)
De Kruijk Beveiliging heeft het onderhoud van ons Jablotron 100 alarmsysteem overgenomen. De oorspronkelijke installateur was niet meer bereikbaar. Communicatie met de Kruijk beveiliging verliep uitstekend en zij hebben kennis van zaken.

Petra De Bilt 20-7-2023 (Levering en installatie Ajax alarmsysteem)
Een Ajax alarmsysteem laten plaatsen in mijn huis. Systeem werkt prima heel handig is de app van het systeem. De zwarte sensoren passen perfect op mijn zwarte kozijnen. De sirene is echter niet heel erg luid helaas. Ik zou als optie een sirene die voor buiten geschikt is ook binnen kunnen plaatsen. Hier denk ik nog even over na.

Bent u klant bij ons en wilt u ook graag een reactie plaatsen.. Via onderstaande knop kunt u een reactie toevoegen, plaatsing hiervan is niet direct maar na een controle door ons. We plaatsen geen adressen en volledige namen ivm uw privacy. Het is ook mogelijk om een review achter te laten op onze Google pagine. Kijk op deze link Googe Review De Kruijk Beveiliging.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De Kruijk Beveiliging
Average rating:  
 24 reviews
 by Harry van P

De storing in mijn Oasis alarmsysteem is eindelijk verholpen. Ik hoop dat het systeem nog even mee kan tnx.

 by Erwin V

Erg professioneel aangelegd. Zeer tevreden.

Dankje Erwin V

 by Hans Haksteeg

Ons huis voorzien van een camerasysteem met nachtzicht camera's We hebben in het donker perfect kleurenbeeld. Montage verliep soepel en zoals afgesproken geen zichtbare bekabeling mooi geregeld.

 by Pim Benschop

Alarmsysteem laten aanleggen na poging tot inbraak dkbeveiliging kon snel installeren en service is dichtbij wij slapen weer rustig.

 by Harry Den Haag

In ons nieuwe huis was een systeem van Jablotron gemonteerd de Kruijk heeft alles opnieuw ingesteld zodat wij dit systeem weer konden gebruiken.

 by Arnout

Wij hebben camera`s rondom onze woning laten aanleggen door Erik de Kruijk. Netjes werk geleverd en goede uitleg over de werking van de app. Ook de monitor op het systeem was een handige aanvulling.

 by Els van Berkel

dkbeveiliging heeft onderhoud aan ons alarmsysteem uitgevoerd ons systeem werkt weer naar behoren.

 by Jansen

Ons oude alarmsysteem laten vervangen door een Jablotron systeem. Werkt prima met de app. Wel even wennen aan het nieuwe bedieningspaneel.

 by Henk van Dam

Een actie alarmsysteem laten installeren door dkbeveiliging mooi systeem met een app en netjes opgehangen.

 by Rob Gouda

Wij hebben een jablotron alarminstallatie door erik laten aanleggen alles verliep goed van offerte tot uitvoering. We zijn tevreden goede montage prijs en betrouwbaar.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»