Home » Huisbeveiliging

Huisbeveiliging tegen inbraak en brand.

Uw huis laten beveiligen door De Kruijk Beveiliging IJsselstein begint natuurlijk met het juiste advies en kwalitatief goede beveiligingsproducten. Daarom installeren al jaren de alarmsystemen van het merk Jablotron hiermee zijn we dan ook volledig vertrouwd. Neem ook eens een kijkje op de website van Jablotron “Het alarmsysteem merk voor optimale huisbeveiliging”

We hebben ruime ervaring en product kennis van dit alarmsysteem deze installeren wij inmiddels al weer 13 jaar. Jablotron alarmsystemen zijn ook gebruiksvriendelijk en natuurlijk voorzien van een app. En een meldkamer abonnement is met dit alarmsysteem echt overbodig.

We kunnen het alarmsysteem niet alleen met alarmsensoren uitrusten maar ook met rookmelders CO koolmonoxide melder waterlekkage en gaslek detector.

Ook is er de mogelijkheid om dit alarmsysteem te combineren met een bewakingscamera. Bij een alarm kunt u dan live mee kijken en worden er beelden opgeslagen in de cloud. Dat is wel zo veilig en uw privacy is ook gewaarborgd.

Camerabewaking.

Huisbeveiliging met bewakingscamera`s hiervoor bent u bij ons natuurlijk ook aan het juiste adres. Ook deze staan natuurlijk in verbinding met een app op uw mobiele telefoon u kunt live beelden bekijken en terug kijken.

Voor binnenshuis hebben we een WiFi camera beschikbaar deze is redelijk eenvoudig te plaatsen zonder dat we bekabeling moeten aanleggen. Buitenshuis maken we gebruik van bekabelde camera`s deze zijn verbonden met utp kabel.

Bekijk onze aanbiedingen eens en staat uw aanbieding er niet bij dan maken we er een voor u.

 

Vrijblijvende offerte.

Omdat huisbeveiliging altijd maatwerk is en elke woning en bewoners uniek zijn. En we de samenstelling en configuratie moeten afstemmen aan de indeling van uw huis. Raden we aan een advies offerte bezoek afspraak met ons te maken.

We kunnen natuurlijk wel vooraf een prijsindicatie van uw huisbeveiliging geven. Hiervoor is een omschrijving van uw woning of misschien een bouwtekening wenselijk.

Advies en offerte nodig? Bel 030 688 77 89 stuur een email naar info@dkbeveiliging.nl of vul hier naast het offerte formulier in.

Uw huis of bedrijf beveiligen hoe pakt u dat aan.

Neem contact met ons op voor een advies en offerte.