Jablotron alarmsysteem.

Bij De Kruijk Beveiliging bent u aan het goede adres voor een Jablotron alarmsysteem. Deze installeren wij dagelijks we kennen alle technische details en gebruikers ervaringen en dat al ruim 20 jaar.

Waar we begonnen met het Jablotron Profi alarmsysteem en de Jablotron Oasis installeren we al enkele jaren het Jablotron 100 alarmsysteem. Dit is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk alarmsysteem we hebben de keuze tussen bekabelde en draadloze onderdelen. Zo kunnen we voor elke woning of bedrijfspand een goed passend alarmsysteem samenstellen.

Centrale hoofd unit.

Het brein van het alarmsysteem hier komt alle informatie van de alarmsensoren samen. Deze unit is voorzien van een 4G LTE GSM simkaart en een LAN internet aansluiting op uw modem of router. Natuurlijk is de Jablotron centrale voorzien van een back-up accu deze kan 24h de noodstroom voorzien. Bij stroomuitval zult u direct een melding ontvangen vis de GSM communicatie unit. Dus ook wanneer er geen internet verbinding is dan ontvangt u gewoon de alarmberichten. Dat is wel zo handig als het om beveiligen gaat.

Bediening van het Jablotron alarmsysteem.

Het is mogelijk om het alarmsysteem te bedienen met een draadloos of bekabeld bedieningspaneel. Deze kunnen we modulair opbouwen met extra knoppen op het bedieningspaneel. We kunnen zo naar elke situatie het ideale bedieningssysteem maken naar uw wensen. Elke bedieningssegment kan een sectie schakelen.

Denk hierbij aan uw woning de garage het tuinhuis of een sectie welke alles geheel inschakelt. Ook is elke sectie weer in 2 delen te schakelen een thuis en uit huis schakeling. Zo kunt u bijvoorbeeld de sectie huis gedeeltelijk inschakelen door bijvoorbeeld alleen de beneden verdieping in de nacht aan te zetten.

U kunt door middel van uw persoonlijke pincode het alarm aan en uit zetten en met de handige sleutelhanger RFID tag. Natuurlijk zijn er ook afstandsbedieningen leverbaar en via de app kunt u ook het alarm bedienen.

Jablotron alarmsysteem alarmsensoren.

Alle alarmsensoren kunnen we weer draadloos of bekabeld uitvoeren zo hoeven er geen kabels of kabelgootjes zichtbaar te zijn in uw woning. Er zijn weer diverse beweging sensoren leverbaar voor binnen in huis maar ook voor buiten.

Deuren en ramen kunnen we beveiligen met diverse magneetcontacten. Ook zijn er van het Jablotron alarmsysteem rookmelders CO koolmonoxide melder en een lekkage melder beschikbaar.

Heeft u interesse in een Jablotron alarmsysteem?

Neem contact met ons op voor een offerte bel 030 688 77 89 stuur een email naar info@dkbeveiliging.nl of vul het contactformulier in. We kunnen op basis van uw omschrijving een offerte maken. Indien gewenst kunnen we ook bij u op locatie een bezoek brengen en zo samen met u de juiste opstelling van het alarmsysteem bepalen. Meer Jablotron info? Bekijkt u deze Jablotron pagina eens.

030 688 77 89 info@dkbeveiliging.nl

    De Kruijk Beveiliging
    Onze Jablotron alarmsystemen inclusief montage.