Een Ring Deurbel laten installeren door De Kruijk Beveiliging.

Dat kan wij hebben de technische kennis en ervaring om uw Ring deurbel netjes en vakkundig te installeren. Met deze deurbel weet u precies wie er voor de deur staat ook als u niet thuis bent. U ontvangt bij aanbellen direct een bericht op een of meer telefoons. Ook zal de draadloze binnen bel klinken, het is mogelijk om meerdere draadloze bellen in huis te plaatsen.

Uw Ring deurbel is ook een bewakingscamera en detecteert bewegingen bij uw voordeur. De camerabeelden kunnen online opgeslagen worden ism een cloud abonnement. U kunt dan 30 dagen terug kijken en luisteren wie er voor de deur gestaan heeft. De opnamen die gemaakt zijn bij beweging voor de deur worden dan ook opgeslagen.

Deze deurbel heeft natuurlijk een spreek en luister verbinding en ook het geluid zal bij een cloud abonnement worden opgeslagen.

Ring Deurbel installeren wat is er nodig.

Om uw deurbel goed te laten functioneren is het wel noodzakelijk dat er een goede WiFi verbinding is tussen de Ring deurbel en uw modem. Tevens maken we gebruik van uw aanwezige bedrading van de oude deurbel. Deze kabel gebruiken we om de deurbel te voorzien van een 12V spanning. Is deze kabel niet aanwezig dan zouden we een nieuwe kabel en adapter kunnen aanleggen.

Ring bewakingscamera.

Ring heeft ook mooie bewakingscamera`s natuurlijk kunnen we deze ook professioneel en netjes voor u installeren.

Heeft u interesse in een smart deurbel met professionele installatie?

Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Bel 030 688 77 89 email info@dkbeveiliging.nl of vul het onderstaande formulier in.


    Captcha
    captcha