Bent u klant bij De Kruijk Beveiliging en u wilt graag een ervaring achterlaten? Dat kan via de knop “create your own review” Alvast dank voor uw bijdrage.

Vul uw naam in waardeer ons met het aantal sterren en omschrijf uw review.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De Kruijk Beveiliging
Average rating:  
 24 reviews
by Henk van Dam on De Kruijk Beveiliging

Een actie alarmsysteem laten installeren door dkbeveiliging mooi systeem met een app en netjes opgehangen.

by Rob Gouda on De Kruijk Beveiliging

Wij hebben een jablotron alarminstallatie door erik laten aanleggen alles verliep goed van offerte tot uitvoering. We zijn tevreden goede montage prijs en betrouwbaar.

by Burg IJsselstein on De Kruijk Beveiliging

Onze centrale laten vervangen door de kruijk beveiliging. Nu kunnen we ook de app gebruiken en hebben we geen meldkamer contract meer prima geregeld we zijn er blij mee.

by van der Linden on De Kruijk Beveiliging

Compleet alarmsysteem aangeschaft en laten installeren op aanraden van de overburen nu is onze woning ook goed beveiligd. Goed en netjes gewekt goede communicatie en uitleg over het systeem.

by Lex Hakfoort on De Kruijk Beveiliging

Draadloos alarmsysteem in onze woning aan laten leggen ziet er netjes uit en het systeem werkt ook erg gemakkelijk met de sleutelhanger tag uit zetten werkt goed voor de kinderen. En de extra bediening in de garage is ook erg handig.

by Simonis Utrecht on De Kruijk Beveiliging

Het was even puzzelen ivm de aanwezige huisdieren en de beweging sensoren maar het is toch gelukt om het alarmsysteem zo in te stellen dat het goed werk prima mee gedacht en vooraf goed advies gekregen. Bij de offerte van de concurrent was helemaal niet gevraagd naar de aanwezige huisdieren.

by Michael de Jong on De Kruijk Beveiliging

Onderhoud laten uitvoeren aan ons Jablotron Oasis systeem. De oude installateur was niet meer te vinden. Helaas hadden we geen service code kunnen achterhalen. Volgende jaar nemen we een nieuw jablotron 100 systeem bij De Kruijk.

by A.G. van Dam Rotterdam on De Kruijk Beveiliging

Wij zijn zeer tevreden netjes en snel gewerkt we zijn happy met ons camerasysteem nu zien we wie er in de tuin loopt en we hebben zicht op onze auto`s En het beeld op de telefoon is haarscherp ook in het donker.

by Roy Nieuwegein on De Kruijk Beveiliging

Een Ajax alarmsysteem door de kruijk laten installeren ziet er netjes uit en de app van het alarm is echt heel handig. Ik wil nog een camera laten installeren.

by Nick Amsterdam on De Kruijk Beveiliging

Veel inbraken in de buurt de laatste tijd we hebben een Jablotron systeem laten monteren mooi spul niet doedkoop maar wel betrouwbaar zo lijkt het.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»