Bent u klant bij De Kruijk Beveiliging en u wilt graag een ervaring achterlaten? Dat kan via de knop “create your own review” Alvast dank voor uw bijdrage.

Vul uw naam in waardeer ons met het aantal sterren en omschrijf uw review.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De Kruijk Beveiliging
Average rating:  
 30 reviews
 by Erwin V

Erg professioneel aangelegd. Zeer tevreden.

Dankje Erwin V

 by Pim Benschop

Alarmsysteem laten aanleggen na poging tot inbraak dkbeveiliging kon snel installeren en service is dichtbij wij slapen weer rustig.

 by Harry Den Haag

In ons nieuwe huis was een systeem van Jablotron gemonteerd de Kruijk heeft alles opnieuw ingesteld zodat wij dit systeem weer konden gebruiken.

 by Arnout

Wij hebben camera`s rondom onze woning laten aanleggen door Erik de Kruijk. Netjes werk geleverd en goede uitleg over de werking van de app. Ook de monitor op het systeem was een handige aanvulling.

 by Els van Berkel

dkbeveiliging heeft onderhoud aan ons alarmsysteem uitgevoerd ons systeem werkt weer naar behoren.

 by Jansen

Ons oude alarmsysteem laten vervangen door een Jablotron systeem. Werkt prima met de app. Wel even wennen aan het nieuwe bedieningspaneel.

 by Henk van Dam

Een actie alarmsysteem laten installeren door dkbeveiliging mooi systeem met een app en netjes opgehangen.

 by Rob Gouda

Wij hebben een jablotron alarminstallatie door erik laten aanleggen alles verliep goed van offerte tot uitvoering. We zijn tevreden goede montage prijs en betrouwbaar.

 by Burg IJsselstein

Onze centrale laten vervangen door de kruijk beveiliging. Nu kunnen we ook de app gebruiken en hebben we geen meldkamer contract meer prima geregeld we zijn er blij mee.

 by van der Linden

Compleet alarmsysteem aangeschaft en laten installeren op aanraden van de overburen nu is onze woning ook goed beveiligd. Goed en netjes gewekt goede communicatie en uitleg over het systeem.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»