Bent u klant bij De Kruijk Beveiliging en u wilt graag een ervaring achterlaten? Dat kan via de knop “create your own review” Alvast dank voor uw bijdrage.

Vul uw naam in waardeer ons met het aantal sterren en omschrijf uw review.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De Kruijk Beveiliging
Average rating:  
 29 reviews
by Pim Benschop on De Kruijk Beveiliging

Alarmsysteem laten aanleggen na poging tot inbraak dkbeveiliging kon snel installeren en service is dichtbij wij slapen weer rustig.

by Harry Den Haag on De Kruijk Beveiliging

In ons nieuwe huis was een systeem van Jablotron gemonteerd de Kruijk heeft alles opnieuw ingesteld zodat wij dit systeem weer konden gebruiken.

by Arnout on De Kruijk Beveiliging

Wij hebben camera`s rondom onze woning laten aanleggen door Erik de Kruijk. Netjes werk geleverd en goede uitleg over de werking van de app. Ook de monitor op het systeem was een handige aanvulling.

by Els van Berkel on De Kruijk Beveiliging

dkbeveiliging heeft onderhoud aan ons alarmsysteem uitgevoerd ons systeem werkt weer naar behoren.

by Jansen on De Kruijk Beveiliging

Ons oude alarmsysteem laten vervangen door een Jablotron systeem. Werkt prima met de app. Wel even wennen aan het nieuwe bedieningspaneel.

by Henk van Dam on De Kruijk Beveiliging

Een actie alarmsysteem laten installeren door dkbeveiliging mooi systeem met een app en netjes opgehangen.

by Rob Gouda on De Kruijk Beveiliging

Wij hebben een jablotron alarminstallatie door erik laten aanleggen alles verliep goed van offerte tot uitvoering. We zijn tevreden goede montage prijs en betrouwbaar.

by Burg IJsselstein on De Kruijk Beveiliging

Onze centrale laten vervangen door de kruijk beveiliging. Nu kunnen we ook de app gebruiken en hebben we geen meldkamer contract meer prima geregeld we zijn er blij mee.

by van der Linden on De Kruijk Beveiliging

Compleet alarmsysteem aangeschaft en laten installeren op aanraden van de overburen nu is onze woning ook goed beveiligd. Goed en netjes gewekt goede communicatie en uitleg over het systeem.

by Lex Hakfoort on De Kruijk Beveiliging

Draadloos alarmsysteem in onze woning aan laten leggen ziet er netjes uit en het systeem werkt ook erg gemakkelijk met de sleutelhanger tag uit zetten werkt goed voor de kinderen. En de extra bediening in de garage is ook erg handig.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»