Buurt Watch wat is dat?

Buurt Watch is een app in combinatie met een Buurt Watch alarmsysteem. De alarmmeldingen van het alarmsysteem worden ook via de app naar de Buurt Watch app verstuurd. Zo kunnen uw buurtgenoten alarmberichten ontvangen als brand inbraak of medische meldingen. Het is mogelijk om via deze app te chaten met de aangemelde buurtgenoten. Zo kunt u verdachte situaties doorgeven. Of melden dat uw alarmsysteem misschien per ongeluk is geactiveerd.

De Buurt Watch app is uitsluitend bedoeld voor alarmberichten. Misschien bent u nu wel aangesloten bij een Whatsapp groep in uw buurt. Dan heeft u misschien ook ervaren dat deze app groep niet alleen gebruikt wordt voor alarmberichten.

Buurt Watch

Uw privacy is met de Buurt Watch app gewaarborgd.

In de BuurtWatch app liggen uw privé gegevens niet op straat. Uw telefoonnummer profielfoto of status zijn niet zichtbaar voor anderen. Zoals wel het geval is in een Whatsapp buurt groep.

Buurt Watch alarmsysteem.

Dit alarmsysteem is verbonden met de Buurt Watch app. En met de MyJablotron app van het alarmsysteem zelf. Bij een alarm ontvangen de in de Buurt Watch aangesloten buurtgenoten een alarmbericht. En U zelf en de door u aangemelde MyJablotron app gebruikers natuurlijk ook. Met deze app kunt u overigens ook het alarmsysteem bedienen.

Het getoonde Buurt Watch alarmsysteem is een voorbeeld. Natuurlijk is beveiligen altijd maatwerk we kunnen een basisset alarmsysteem aanpassen naar de indeling van uw woning.

Heeft u interesse in een Buurt Watch alarmsysteem.. Vraag ons om een advies en offerte bel 030 688 77 89 of vul onderstaand formulier in.

Buurt Watch alarmsysteem


    Captcha
    captcha