Uw huis beveiligen met een alarmsysteem of een beveiligingscamera.

Bent u van plan uw huis of bedrijfspand te laten beveiligen met een alarmsysteem of een camerasysteem. En weet u niet hoe dit aan te pakken. Vraag ons gerust om een advies en een offerte we helpen uw graag.

Kies ik voor een alarmsysteem of een bewakingscamera.

Een alarmsysteem is een actieve beveiligingsmaatregel bij detectie van een inbraak zal de sirene van het alarmsysteem klinken. En zult u gewaarschuwd worden door middel van sms telefoonoproep en app. Dit schrikt een inbreker direct af hij zal weinig tijd hebben een waardevolle buit te verzamelen.

Bij een bewakingscamera zal er meestal achteraf terug gekeken worden. En wordt de inbreker niet direct afgeschrikt, al hebben zichtbare camera`s natuurlijk wel een preventieve werking.

Ons advies is dan ook bij beveiligen te beginnen met een alarmsysteem. Het is echter ook mogelijk om het alarmsysteem uit te rusten met een verificatie camera. Of een bewegingsdetector met een foto camera. Zo heeft u bij een alarm direct een beeld bij de situatie.

Alarmsysteem laten installeren.

Onze alarmsystemen leveren wij zonder meldkamer contract of abonnementen. De alarmberichten ontvangt u direct vanuit het alarmsysteem op een of meer telefoonnummers. In deze berichtgeving ziet u precies welke sensor of sensoren het alarm hebben geactiveerd.

Bedenk dat een meldkamer u immers ook alleen zal opbellen met de mededeling dat het alarm is geactiveerd.

We kunnen het alarmsysteem voorzien van draadloze onderdelen en bekabeld of een mix hiervan. Zo is de alarminstallatie netjes zonder zichtbare bekabeling in elke situatie toe te passen.

Natuurlijk is het alarmsysteem ook verbonden met een app. Hiermee ontvangt u de alarmberichten en kunt u het alarmsysteem bedienen.

Camerasysteem laten installeren.

Wij verkopen en installeren IP camerasystemen met een resolutie van 2 megapixel tot 4K. We hebben beveiligingscamera`s die voor binnen en buiten geschikt zijn. We hebben camera’s met infrarood verlichting en die met weinig licht nog in kleur kunnen blijven filmen.

De bewakingscamera`s zijn met een recorder verbonden de camerabeelden kunnen al snel 3 weken opgeslagen worden. Tussen de camera`s en de recorder zijn UTP internet kabels nodig deze voorzien de camera`s ook van stroom. Dus een extra stopcontact voor de camera is niet nodig.

En natuurlijk is het camerasysteem ook voorzien van een app voor uw mobiele telefoon of tablet. U kunt live camerabeelden bekijken en terug kijken en op uw telefoon of tablet opslaan.

Maak een offerte en advies afspraak met ons.

Bel 030 688 77 89  stuur een email naar info@dkbeveiliging.nl of vul het offerte formulier in.

Alarmsysteem kopen?    Advies


    Captcha
    captcha