Alarmsysteem

Applicatie voor uw mobiele telefoon of tablet

Indien u gebruikmaakt van de alarmsystemen van De Kruijk Beveiliging, dan krijgt u van ons ook een applicatie geleverd voor uw smartphone. De applicatie werkt goed op een iOS, Android en Windows smartphone. Via de applicatie kunt u altijd de actuele status bekijken van uw alarmsysteem. Ook als er een melding voor u openstaat, is dit zichtbaar in de applicatie. Verder hebt u ook de beschikking over een foto bewegingsdetector, hierdoor weet u dus zeker dat u niets ontgaat.

Jablotron beveiligsystemen

De Kruijk Beveiliging werkt op het gebied van alarmsystemen voornamelijk met het merk Jablotron. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dit één van de beste merken op het gebied van inbraakbeveiliging is van dit moment. Een Jablotron alarmsysteem detecteert niet alleen een inbraak maar ook brand rook gas en water lekkage.

Voordelen van Jablotron

Het grote voordeel van het Jablotron systeem is dat u gebruik kunt maken van een (gratis) applicatie op uw mobiele telefoon en tablet. U kunt dus altijd overal uw beveiligingssysteem beheren en controleren. Wij raden onze klanten over het algemeen het ‘Jablotron 100’ model aan, dit is een 868Mhz bedraad en draadloos alarmsysteem.  Een eerder alarmsysteem van Jablotron, de Jablotron Oasis, is al eens als best getest in Duitsland. Bekijk meer Jablotron informatie op onze veilighuis website.